Over Ons

Over ons

L E T  O P!!!!!!

Vanaf heden (juni 2023) zijn wij op zondag gesloten.

Servicestation Kok heeft een enorme metamorfose ondergaan. Het oude station gelegen aan de Drakenburgerweg 2, 3741GN Baarn heeft plaats gemaakt voor  complete nieuwbouw.
 

Per 1 januari 2013 kon de trotse eigenaar Patrick Kok het station openen. Onder zijn leiding staat een enthousiast team klaar om u van dienst te zijn. Bij onze garage kunt u als vanouds terecht voor al uw reparties en APK keuringen. Onze monteurs staan klaar om u van advies te dienen of problemen te verhelpen omtrent uw voertuigen.

Bovendien wordt elke auto die ter reparatie wordt aangeboden als service schoon gewassen weer aan uw afgeleverd.

 

Loop eens onze prachtige winkel binnen waar wij een ruim assortiment hebben. U kunt ook gewoon genieten van een heerlijk kopje vers gezette koffie of chocolademelk, eventueel in combinatie met een vers gebakken snack of koek. Behalve gekoelde drankjes is onze vriezer ook rijk gevuld met heerlijke ijsjes. Terug is ook onze zelfwasbox die overdekt is zodat u op uw gemak, onder alle weersomstandigheden, uw voertuig kunt reinigen.

Nieuw is onze prachtige wasstraat waar wij ontzettend trots op zijn. Deze 25 meter lange wasstraat is voorzien van de nieuwste en modernste was technieken om uw auto veilig en schoon te onderhouden. Eigenaar Patrick Kok zorgt ervoor dat uw voertuig grondig en uitvoerig wordt voorbehandeld alvorens hij door de wasstraat gaat. Voor elk wasprogramma is de voorbehandeling hetzelfde. In principe hoeft u helemaal zelf niets te doen. U kunt in de auto blijven zitten of anders b.v. een kopje koffie gaan drinken terwijl Patrick u voertuig door de wasstraat laat gaan. Hij zorgt ervoor dat de auto weer keurig schoon bij u afgeleverd wordt.

 

Wilt u de binnenkant nog reinigen. Voor de garage/winkel hebben wij 4 stofzuigers staan met ieder een eigen parkeervak.

 

Kom gerust vrijblijvend langs. Onze medewerkers heten u van harte welkom.